ŞAMPİYON ÖĞRENCİLERİMİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞENİZ DOĞAN TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Waterloo Üniversitesi tarafından düzenlenen uluslararası matematik yarışmasında birinci olan ve Okan Çon, Ayşen Nehir Mun , Ali Enis Dinç, Mustafa Güneş, Toprak Döner, Hüseyin Eren San , Halit Naci Kertik, İclal Perişan, Sude Tuncer ve Esat Yüksel'den oluşan takımımız, Merkezefendi Belediye Başkanımız sayın Şeniz Doğan tarafından ödüllendirildi. Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı'yı vetakımımızı makamında kabul eden Belediye Başkanımız Şeniz Doğan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Refika Duyar'ı kutlayarak öğrencilerimizi ödüllendirdi. Takımımızı makamında ağırlayan ve ödüllendiren Merkezefendi Belediye Başkanımız sayın Şeniz Doğan'a teşekkür ediyoruz.

19-06-2024

Yayın: 19.06.2024 - Güncelleme: 19.06.2024 19:29 - Görüntülenme: 21