Ekm

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen kitap fuarını 9.ve 10. sınıf öğrencilerimizle ziyaret ettik. Fuarı düzenleyen ve öğrencilerimizi götüren Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Erasmus Days etkinliğine yürütmekte olduğumuz Code in Maths, Rise the Life, ve Maker Education projelerimizle katıldık.

Ekm

Okulumuzda geleneksel olarak her dönem yapılan masa tenisi turnuvası Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı'nın başlama maçıyla başladı. 76 öğrencimizin katıldığı turnuvada katılımcılara başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuzun koordinatörlüğünde yürütülen Erasmus+KA229 Project'in 3. hareketliliği kapsamında Denizli'ye gelen proje ekibi ile İl Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Ekici'yi makamında ziyaret ettik. Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı'nın başkanlığında gerçekleşen ziyarette İl Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Ekici misafirlerimizle yakından ilgilenerek proje çalışmaları hakkında bilgi alarak çalışmalarda başarılar diledi.

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Güneş Acar koordinatörlüğünde yürütülen Erasmus+KA229 Project'in 3. hareketliliği açılış töreni ile başladı. Proje kapsamında Romanya, Portekiz, Polonya, Makedonya ve İtalya'dan gelen öğrenci ve öğretmen grubu lego eğitimi ve çözümlemesi çalışmalarına başladı. Misafirlerimize hoş geldiniz diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuzda bu yıl kurduğumuz halk oyunları ekibimiz çalışmalarına başladı. Ekibimizin hocalığını profesyonel halk oyunu hocaları Türker Esmer ve Özge Kıvırcıklar Sel yapmaktadır. Değerli hocalarımıza ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Eyl

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı okul birincimiz, aynı zamanda sayısal puan türünde Denizli birincisi olan öğrencimiz Zeynep Özgür, 1. tercihi olan Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne tam burslu olarak yerleşmiştir. Sevgili Zeynep'i başarısından dolayı kutluyor, üniversite yaşamında başarı ve mutluluklar diliyoruz.

Eyl

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi ve değerli ailelerini kutluyor, öğrencilerimize üniversite hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyoruz.

Eyl

Merkezefendi Kaymakamımız Sayın Dr. Adem Uslu ve Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Taşkın Osman Yıldız okulumuzu ziyaret ederek yeni öğretim yılı ile ilgili okulumuzda incelemelerde bulundular. Sayın Kaymakamımıza ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı okul açılış töreni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını okul müdürümüz Seda Hilal Nişancı yaparak öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diledi. Mezun öğrencilerimizden Aleyna Akşit ve Ali İhsan Ulubaşoğlu da birer konuşma yaparak yeni yılın başarılı geçmesi dileğinde bulundular. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Eyl

9.sınıf öğrencilerimizin yabancı dil seviyelerini ve şubelerini belirlemek için 1-3 Eylül tarihlerinde 9 oturum olarak yaptığımız sınavlar sona erdi. SINAV SONUÇLARINA GÖRE OLUŞACAK SINIF LİSTELERİ 4 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ RESMİ WEB SİTEMİZDE İLAN EDİLECEKTİR.

Ağu

19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışıyla başlayan Milli Mücadelemizin zaferle sonuçlandığı, Anadolu'nun ebediyete kadar Türk vatanı olduğunun tescillendiği 30 Ağustos 1922 Başkumandanlık Meydan Muharebesi'nin ve büyük zaferin 99. yıldönümü kutlu olsun. Bu büyük zaferin planlanmasında ve icrasında rol oynayan başta ebedi Başkomutanımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere 26 Ağustos 1071 Malazgirt'ten itibaren kanlarıyla bu güzel coğrafyayı Türk yurdu yapan, bizlere Ne Mutlu Türk'üm Diyene" demenin gururunu yaşatan aziz şehitlerimizi saygıyla ve şükranla anıyoruz.

Ağu

Türkiye'nin farklı illerinden 9 farklı lisenin okul psikolojik danışmanlarıyla ortak yürüttüğümüz "Pandemide Z Kuşağı Olmak" adlı e-twinning projesinde çalışmalarımız "Kalite Etiketi" ile ödüllendirildi. Proje sürecine etkin katılımları ve çalışmalarından dolayı öğrencilerimiz; Simge ŞAHİN, Birol Ege ÖZTEKİN, Sena TELLİ, Sezin DİNGİL, Elif İlayda DAĞDAŞ' ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Proje yürütücüsü okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmenimiz Mustafa PAZARCI ve desteklerinden dolayı okul müdürümüz Seda Hilal NİŞANCI'ya teşekkür ediyoruz.

Ağu

2021 YKS sonuçlarına göre ilk 1000'de yer alan öğrencilerimizle Ankara'da bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ni ziyaret ettik. Ziyarette TOBB-ETÜ Rektörü Prof.Dr. Yusuf Sarınay öğrencilerimize üniversite hakkında bilgi verdi. Öğrencilerimiz üniversitenin Tıp ve Mühendislik Fakültelerini gezerek öğrenci ve akademisyenlerden bilgi aldılar. Öğrencilerimizi davet ederek yakın ilgi gösteren TOBB-ETÜ'ye ve geziyi organize eden Denizli Sanayi Odası'na teşekkür ediyoruz.

Ağu

11.sınıf öğrencimiz Alptürk Eski Tübitak 1.aşama Fizik yarışmasında 598 öğrenci arasında 10. olarak Tübitak 2.aşama yaz okuluna geçmeye hak kazanmıştır. Bu güzel başarıdan dolayı öğrencimizi kutluyor, 2.aşama sınavında başarılar diliyoruz.