Güvenli İnternet Günü

13 Şubat 2024 Güvenli İnternet Günü kapsamında tüm öğrencilerimizi linkte bulunan Quizi yapmaya davet ediyoruz!..

Quiz'e ulaşmak için tıklayınız..

Güvenli İnternet Günü kutlamaları kapsamında okulumuzda "güvenli internet kullanımı" bilincini arttırmak amacıyla okulumuzda bir grup eTwinning proje ekibi öğrencilerimiz "Güvenli İnternet Günü" panosu hazırlamış olup sınıflarda internet güvenliği ile ilgili sunum yaptıktan sonra arkadaşlarına kahoot oynatmışlardır. Ayrıca farklı bir eTwinning ekibi öğrencilerimiz tarafından hem Almanca hem İngilizce dilinde güvenli internet kullanımına dair bir Reel videosu hazırlanmıştır. Emeği geçen tüm öğrencilerimize, Almanca öğretmeniz Nilgün Sandıkçı'ya ve İngilizce öğretmenimiz Burcu Deryan Eker'e teşekkür ederiz.

Yayın: 25.02.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 13:30 - Görüntülenme: 74