Haz

Kurban Bayramının güzelliklere vesile olması dileğiyle öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun.

Haz

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Haz

Sevdiklerimizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar dileğiyle Türk ve İslam dünyasının mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun.

Şbt

Haz

Tarihin yazdığı en gerçek destan olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü kutlu olsun. Başta Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu coğrafyayı kanlarıyla vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Haz

Başta okulumuzdan mezun olan doktorlarımız ve Tıp Fakültelerinde öğrenim gören doktor adayı sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. İyi ki varsınız.

Haz

3 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi Öğrenci Seçme Sınavına girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Şbt

Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı başvuruları 13 Şubat - 1 Mart 2024 tarihleri arasında aşağıdaki kılavuzda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

Öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Başvuru kılavuzunu incelemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/20/01/326677/dosyalar/2024_02/07220950_iokbyskilavuz.pdf

Ock

2024 yılının ülkemiz ve tüm insanlık için acılardan uzak, huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını diliyoruz.