T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Erbakır Fen Lisesi

Uluslararası eTwinning Projesinde Öğretmenimiz Zoom Toplantısında Buluştu

 

Uluslararası eTwinning Projesinde Öğretmenimiz Zoom Toplantısında Buluştu

 

Türkiye,Almanya, Hırvatistan, Polonya, Ukrayna ve Fransa’dan Öğretmenler Projede Görev Aldı.

 

    

 

Erbakır Fen Lisesi, uluslararası bir eTwinning projesinde yer alarak eğitim alanında sınırları aşmaya devam ediyor. Almanya, Hırvatistan, Polonya, Ukrayna, Türkiye ve Fransa’dan gelen öğretmenler, 12 Ocak 2024 tarihinde Türkiye saati ile 19:00'da, diğer ülke saatlerine göre 17:00'de düzenlenen bir Zoom toplantısında bir araya geldi.

 

Toplantıda, katılımcı ülkelerin öğretmenleri tanışma fırsatı buldu ve projenin gelecekteki yönü üzerine görüş alışverişinde bulundular. Projede görev dağılımı ve işbirliği stratejileri, toplantının ana gündem maddeleri arasında yer aldı.

 

Projede görev alan öğretmenimiz, projenin içeriğine dair detaylı bilgilendirme aldı. Bu bilgilendirme, projenin hedeflerini, beklenen çıktılarını ve öğrencilere sağlayacağı faydaları içeriyordu. Projede, kültürel değişim ve eğitimde yenilikçi yöntemlerin teşvik edilmesi amaçlanıyor.

 

Erbakır Fen Lisesi adına konuşan Almanca Öğretmeni Nilgün SANDIKCI, "Bu tür uluslararası projeler, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin global perspektif kazanmalarını sağlıyor. eTwinning projesi, farklı kültürler arasında köprü kurarak eğitimde işbirliğini ve anlayışını artırıyor," dediler.

Toplantı, katılımcıların karşılıklı soruları ve projenin ilerleyişi üzerine fikir alışverişi ile sona erdi. Erbakır,bu projenin gelişimini destekleyerek uluslararası eğitim alanında önemli bir adım atmış oldu .

 

20-02-202420-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 09:52 - Görüntülenme: 144
  Beğen | 17  kişi beğendi