May

2.Dönem 1.yazılı sınav tarihleri çizelgede belirten günlerde yapılacaktır. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

May

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 108. yıldönümü kutlu olsun. Sonuçları itibariyle Türk ve dünya tarihinin en önemli olaylarından biri, ayrıca Türk milletinin bağımsızlığı için neleri başarabileceğinin en somut örneklerinden biri olan Çanakkale Zaferimizin 108. yıldönümünde başta Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez yapan ve bu coğrafyayı kanlarıyla vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle,minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

May

Başta mezunumuz olup doktorluk yapan ve halen Tıp Fakültelerinde öğrenim gören doktor adayı sevgili öğrencilerimiz olmak üzere insan sağlığı için fedakarca mesleğini icra eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz.
İyi ki varsınız.

May

En önemli bağımsızlık sembollerimizden olan İstiklal Marşımızın kabulünün 102. yıldönümü kutlu olsun. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu büyük marşın büyük şairi Mehmet Akif Ersoy olmak üzere bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Şbt

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölgedeki pek çok ili etkileyen deprem dolayısıyla tüm Türkiye'de eğitim öğretime 13 Şubat'a kadar ara verildiğini açıkladı. Özer açıklamasında şunları kaydetti: "Şu andaki tüm Türkiye'deki iklim şartlarını göz önüne alarak ve deprem bölgelerindeki çalışmaların çok daha suhuletli olması bağlamında sadece deprem bölgesindeki iller değil çevresindeki illerin desuhuletli bir şekilde süreçleri yönetmesi için bugünden itibaren tüm Türkiye'de tüm okullarımızı 13 Şubat'a kadar bir hafta tatil ediyoruz. Böylece millet olarak devlet olarak hem süreçleri daha rahat bir şekilde yürütme hem de özellikle bu 10 ilde akrabaları olan diğer illerdeki vatandaşlarımızın erişimini kolaylaştırmak anlamında da bu kararı almış bulunuyoruz. Ama bu kararı alırken tüm illerimizdeki özellikle 10 ilimizdeki okullarımızın tamamı vatandaşlarımızın hizmeti için açık tutulacak. Konaklama, yemek ikramıyla ilgili her türlü hizmet okullarımızda, öğretmenevlerimizde vatandaşlarımıza 7/24 kesintisiz bir şekilde intikal ettirilecek."

Şbt

İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Denizli genelinde 6 Şubat Pazartesi günü okullar tatil edilmiştir.
Öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.

Ara

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem 2. yazılı sınav takvimi aşağıdaki gibidir. Öğrencilerimize sınavlarda başarılar diliyoruz.

Ara

11 Aralık Pazar günü saat 14.00'da 9-10 ve 11. sınıflarımızda öğrenim gören öğrencilerimizin durumlarını görüşmek amacıyla veli toplantısı yapılacaktır. Velilerimizin toplantıya katılmaları önemle rica olunur.

Eyl

2022/2023 Eğitim-Öğretim yılında uygulanacak okul zaman çizelgesi aşağıdaki gibidir.

Eyl

Eylül 2022 yemekhane yemek çizelgesi aşağıdaki gibidir.