Haz

Kurban Bayramının güzelliklere vesile olması dileğiyle öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun.

Haz

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 26.dönem mezunlarımızın mezuniyet töreni bugün saat 18.00 da okul bahçesinde yapılacaktır.

Haz

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına girecek olan öğrencilerimize, emeklerinin karşılığını almaları dileğiyle, başarılar diliyoruz. Sınavın sonucu ne olursa olsun bizim ve aileleriniz için son derece değerli olduğunuzu unutmayınız.

Haz

2 Haziran Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerimize, sınavda her şeyin gönüllerince olması ve hedeflerindeki liselere yerleşmeleri dileğiyle, başarılar diliyoruz.

Haz

Bugün 19 Mayıs . Bugün Mustafa Kemal’in önderliğinde yürüdü millet , yürüdü bayrak. Bugün 19 Mayıs. Yok edilmek istenen bir milletin var olma mücadelesine başladığı gün. Tarih 19 Mayıs 1919 , Parolamız : Ya İstiklâl Ya Ölüm ! Tarih 19 Mayıs 2024 . Bir milletin şahlanışının 105 . yıldönümü . 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun .

Haz

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Haz

Sevdiklerimizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar dileğiyle Türk ve İslam dünyasının mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun.

Haz

Tarihin yazdığı en gerçek destan olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü kutlu olsun. Başta Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu coğrafyayı kanlarıyla vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Haz

Başta okulumuzdan mezun olan doktorlarımız ve Tıp Fakültelerinde öğrenim gören doktor adayı sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. İyi ki varsınız.