May

9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle birlikte İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinden oluşan Yansıma Tiyatro Topluluğunun , Anton Çehov un kısa öykü ve hikayelerinden oluşan tiyatro gösterisini izledik. Bu güzel gösteri için İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesine teşekkür ediyor, gösteride rol alan öğrencileri performanslarından dolayı kutluyoruz.

May

Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen ferdi-b kategorisi atletizm yarışmalarında öğrencimiz Zafer Özkan 3 adım atlama il birincisi oldu. Öğrencimiz Eylül Aktaş ise gülle atmada il üçüncüsü oldu. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet Ulutaş'ı kutluyoruz.

May

Okulumuzda, İngilizce öğretmeni Burcu Deryan Eker’in yürütücülüğünü yaptığı “No Other World (N.O.W)” adlı E-twinning projesinin Mart ayı etkinliği gerçekleştirildi. Bu etkinlik kapsamında Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinden 11. Amaç olan “Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar” esas alınarak okulumuzda atık malzemelerden saksılar oluşturuldu; çeşitli tohum ve bitkiler bu saksılara dikildi. Bu etkinlikte görev alanöğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Komiser Yardımcısı Cemil Özdemir tarafından öğretmenlerimize bağımlılık ve bağımlılıkla mücadele yöntemleri konusunda bir seminer verildi.

May

İstiklal Marşı'nın milli marş olarak kabulünün 102. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü nedeniyle okulumuzda tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı yaptı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve eserleri ile ilgili sinevizyon gösterisi ve İstiklal Marşı'nın şiir olarak okunmasıyla devameden program Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerinin okunmasıyla sona erdi. Törende görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyor, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla anıyoruz.

May

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Okul Sporları kapsamında düzenlediği Oryantiring yarışmasında Genç Erkekler A takımımız ve B takımımız il birincisi oldu. Genç kız takımımız ise il üçüncüsü oldu. Ferdi dalda ise öğrencilerimizden Asilcan Yaman A kategorisi il birincisi, Ertuğrul Şen A kategorisi il ikincisi, Artun Güntürk B kategorisi il birincisi, Mesut Kağan Sevimli B kategorisi il ikincisi ve Tuba Arıcı Genç Kızlar A kategorisiil üçüncüsü olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet Ulutaş’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okul yönetimimizin , öğretmenlerimizin ve personelimizin katkıları ile hazırlanan aşure öğrencilerimize ikram edildi. Aşure hayrına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzdan 2016 yılında mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği (tam burslu) bölümünü bitiren Zeynep Boran 11.ve 12. sınıf öğrencilerimiz ile bölümü ve çalışma hayatı konusunda kariyer söyleşisi yaparak öğrencilerimizin merak ettiği konulardaki sorularını cevapladı. Sevgili Zeynep'e çok teşekkür ediyor, çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

May

Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Psikiyatri Uzmanı Dr. Cengiz Güneş tarafından öğrencilerimize bağımlılık, bağımlılık türleri ve bağımlılıkla mücadele yöntemleri konusunda bir seminer verildi. Bu önemli ve son derece yararlı seminerden dolayı Psikiyatri Uzmanı sayın Dr.Cengiz Güneş'e teşekkür ediyoruz.

May

Sınıflar arası geleneksel voleybol turnuvası Cuma günü oynanan final maçları ile sona erdi.
Turnuva sonunda 11-E sınıfı şampiyon olurken ikinci 12 SUPO, üçüncü 10-A ve dördüncü 9-C sınıfı oldu.
Turnuvaya katılan ve centilmence mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyor, turnuvayı düzenleyen spor kulübümüze teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzun “No Other World” adlı E-Twinning proje çalışmaları kapsamında Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri hakkında 9. Sınıf öğrencilerine bilgilendirme sunumu yapıldı. Bu projede görev alan 11-A sınıfından Ece Bacanlı, Mehmet Sevtekin, Mesut Mollaoğlu, Talip Tun adlı öğrencilerimize ve proje yürütücüsü İngilizce öğretmenimiz Burcu Deryan Eker’e teşekkür ediyoruz.

May

Okul pansiyonumuzda kalan öğrencilerimize, Coğrafya Öğretmenimiz ve aynı zamanda AKUT Eğitim görevlisi Birol Altunay tarafından doğal afetlerde neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Öğretmenimiz Birol Altunay'a teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Girişimcilik Kulübü tarafından 10.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak Girişimcilik semineri düzenlendi. Seminerde okulumuz 2022 mezunu olan ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde öğrenim gören Dilasu Pala girişimcilik konusunda öğrencilerimize bilgi vererek tavsiyelerde bulundu. Sevgili Dilasu'ya seminerden dolayı teşekkür ediyor, eğitim hayatında başarılar diliyoruz.

May

İlimizde faaliyet gösteren Özel Güven Sürücü Kursu Genel Müdürü Abdullah Güler ile ileri sürüş teknikleri uzmanları Gülsel Özsağman ve Nergis Varlıkel tarafından öğrencilerimize Trafik güvenliği, adabı ve güvenli sürüş teknikleri konulu seminer verildi.

May

20 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan ikinci yarıyıl öncesi okul müdürümüz Seda Hilal Nişancı ve okulumuz rehber öğretmeni Mustafa Pazarcı tarafından deprem nedeniyle okulumuza gelen misafir öğrencilerimiz için yapılması gereken faaliyetler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.