Haz

Okulumuzda düzenlenen YKS simülasyonu sonrası 12.sınıf öğrencilerimiz için mangal etkinliği düzenlendi. Bu moral etkinliğini düzenleyen okul yönetimimize teşekkür ediyoruz.

Haz

İki hafta sonra Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan 12.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak gerçek sınav koşullarında deneme simülasyonu yapıldı.

Haz

William Shakespeare'in ünlü Hamlet adlı eseri 10-D sınıfı öğrencilerimiz tarafından İngilizce olarak sahnelendi. Oyunda mükemmel bir performans gösteren öğrencilerimizi ve oyunu hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Sibel Savçı'yı kutluyoruz.

Haz

Kanada Waterloo Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu C.E.M.C. (the CENTRE for EDUCATION MATHEMATICS and COMPUTING) online Matematik yarışmasında Halit Naci Kertik, Eyüp Can Işıktaş, Toprak Döner, Nehir Mun, Deren Gazioğlu, Mustafa Güneş, Bertan Türkcan, Sena Kırmızıoğlu ve Mustafa Buğra Tur’dan oluşan takımımız bronz madalya almaya hak kazanmıştır.
Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimiz Refika Duyar'ı kutluyoruz.

Haz

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda ve il çapında düzenlenen değişik etkinliklerde (Basketbol Turnuvası, Resim ve karikatür yarışması, geleneksel okçuluk yarışması, Matematik yarışması, Masa tenisi turnuvası) dereceye giren öğrencilerimiz bugünkü bayrak töreninde Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı tarafından ödüllendirildi. Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz

May

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında Servergazi Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Cengiz Aytmatov konulu panele 10.sınıf öğrencimiz Elif Nur Yeler panelist olarak katılarak dinleyicilere Cengiz Aytmatov romanlarında iç çatışma konusunda bilgi verdi. Panelin değerlendirme konuşmasını da Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ömer Faruk Pekuz yaptı. Öğretmenimize veöğrencimize teşekkürler ediyoruz.

Haz

Kardeş okulumuz Azerbaycan Bilesuvar Mübariz İbrahimov Lisesi Müdürü Aqşin Bağirov, Müdür Yardımcıları Müşfiq Dadaşov ve Şelale Asedova ile Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kutluhan'ı makamında ziyaret ederek kardeş okul projesi hakkında bilgi verdi. Sayın rektörümüze ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

Kardeş okulumuz Azerbaycan Bilesuvar Mübariz İbrahimov Lisesi Müdürü Aqşin Bağirov, Müdür Yardımcıları Müşfiq Dadaşov ve Şelale Asedova ile Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı , hayırseverimiz Erbakır A.Ş.'yi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sedat Erikoğlu'na kardeş okul projesi hakkında bilgi verdi. Sayın Sedat Erikoğlu'na ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. yıldönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı yaptı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, günle ilgili şiirlerin okunması, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Atatürk'e cevabının okunması, müzik resitali, bireysel ve grup sportifgösterilerle devam eden program halk oyunları ekibi gösterisi ve marşların söylenmesi ile sona erdi. Programın hazırlanmasında ve sunulmasında görev alan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Ebedi Başkomutanımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında rol alan tüm kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyoruz.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Haz

Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen satranç turnuvasında öğrencilerimizden Emirhan Akıncı turnuva ikincisi, Yasir Kerem İnan turnuva üçüncüsü ve Yiğit Sarp Çallıoğlu turnuva dördüncüsü olarak 2250 TL, 2000 TL ve 1750 TL'lik ödüllerin sahibi oldular. Öğrencilerimizi kutluyor, turnuvayı düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi'ne ve Beden Eğitimi ÖğretmenimizAyfer Alptekin'e teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda düzenlenen Basketbol turnuvası bugün, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında oynanan final maçları ile sona erdi. Turnuvada 11-E takımı şampiyon olurken 9.sınıf karma takımı ikinci, 10-E takımı üçüncü, 12 Yurt takımı dördüncü oldu. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı kutluyor, turnuvayı düzenleyen spor kulübümüze ve maçlarımızı büyük bir özveriyle yöneten hakemler Demren Alptekin ile Kamil Özgen'e teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Erbakır Fen lisesi ve Akçadağ Fen Lisesi rehberlik servislerinin ortak çalışması ve coğrafya öğretmenimiz Birol Altunay'in desteğiyle okulumuz 9-C sınıfı ile ortak okulumuz Akçadağ Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencileri zoom üzerinden çevrimiçi görüşme yaptılar. Öğrencilerimiz arkadaşlarına yaşadıkları büyük afetten dolayı geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Akçadağ Fen Lisesi öğrencilerimiz iseyaşadıkları elim afetle ilgili duygularını paylaştılar. Öğrencilerimiz önümüzdeki yıllarda yüz yüze de görüşebilmek ve zor zamanların ardından birbirlerine destek olabilmek dileğiyle görüşmeyi tamamladılar.

May

Kardeş okulumuz olan Azerbaycan Bilesuvar şehrinde bulunan Milli Kahraman Mübariz İbrahimov Adına Bilesuvar Lise-Mektep Kompleksi Müdürü Aqşin Bağirov, Müdür Yardımcıları Müşfiq Dadaşov ve Şelale Asedova'dan oluşan heyet bugün okulumuza geldi. Misafirlerimiz önce Merkezefendi İlçesinde bulunan Hocalı Parkını Hocalı Soykırım Anıtını ziyaret ederek bir hatıra ağacı diktiler. Ardından okulumuz personeli ile tanışan misafirlerimiz gençlikfestivalinin açılışına katıldılar. Üç gün boyunca değişik etkinlikler yapacağımız sevgili misafirlerimize hoş geldiniz diyoruz.