Haz

Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arzum IŞITAN tarafından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Liselerde Bilim Uygulamaları-Atık Yönetimi projesi kapsamında okulumuzda projeye katılan öğrencilerimize "Gelecek İçin Biyobozunum. Biyoplastikler Hakkında Farkındalık Oluşturma" konulu konferans verildi. Değerli hocamıza verdiği konferanstandolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Mozaik dergimizin 13. sayısı e-dergi olarak yayında. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Dergiyi okumak için https://eflmozaikdergisi.wordpress.com/ linkini ziyaret ediniz.

Haz

Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesi tarafından, Aşık Veysel'in vefatının 50. yılı anısına 27 Şubat 2024 tarihinde düzenlenecek olan, "Anadolu'ya Uzun İnce Bir Yol: Aşıklık Geleneği" konulu VIII. Ulusal Lise Öğrencileri Sempozyumuna, Tarih Öğretmenimiz Filiz Gedük Çallıoğlu danışmanlığında, öğrencimiz Sevim Sude Kurun tarafından hazırlanan "17. yüzyıl şairlerinden Karacaoğlan'ın Aşıklık geleneğindeki yeri" adlı bildiri ile davetedildik. Öğretmenimizi ve öğrencimizi kutluyoruz.

Haz

Sınıflar arası voleybol turnuvasında ilk üçe giren takımlarımız madalyalarını bugünkü bayrak töreninde aldılar. Turnuvada şampiyon olan 12-E, ikinci olan 10-B ve üçüncü olan 10-C sınıfı takımları madalyalarını Müdür Başyardımcımız Mustafa Çapar'dan aldılar. Turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi öğretmenlerimize ve Spor Kulübümüze teşekkür ediyor, dereceye giren takımları kutluyoruz.

Haz

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları Programı kapsamında, 15-21 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen İkinci Aşama Sınavında üstün başarı göstererek madalya almaya ve Kış Okulu ve Takım Seçme Sınavına katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz bugün İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Emre Çalışkan tarafından ödüllendirildi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Emre Çalışkan,madalya alan öğrencilerimiz Aybüke Saygın, Efe Demir, Mehmet Selim Sağnak, Sude Tuncer ve İclal Perişan’ı, Kış Okulu seçme sınavında başarılar dileyerek ödüllendirdi. Milli Eğitim Müdürümüze öğrencilerimize gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen Voleybol B Genç Turnuvasında bugün ilk maçına çıkan kız voleybol takımımız rakibini 3-0 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ayfer Alptekin'i kutluyor, turnuvada başarılar diliyoruz.

Haz

Öğrencilerimize ve Denizli merkezdeki diğer proje okullarında öğrenim gören 11. ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçek sınav koşullarında TYT sınav simülasyonu yapıldı. Okulumuzla beraber Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi'nde yapılan sınavda öğrencilerimiz gerçek sınav koşullarında, farklı okullarda sınava girme ve kendilerini deneme imkanı buldular.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Oku-Yorum Yazı-Yorum" Projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz tarafından Kutadgu Bilig konulu panel düzenlendi. Melek Ceylin Demirel'in moderatörlüğünde gerçekleşen panelde panelistler Elif Nur Yeler, Turhan Eymen Müftüoğlu, Ayşegül Hapak ve Ceylin Beray Turkat, Yusuf Has Hacib ve Kutadgu Bilig'i değişik yönleriyle ele aldılar. Öğrencilerimize ve danışmanöğretmenleri Pakize Metin'e teşekkür ediyoruz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ve ilimizde okulumuzun koordinatörlüğünde yürütülen Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi kapsamında okulumuzda, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Özen Yıldırım'ın  konuşmacı olarak katıldığı Bilimsel Araştırma Usül ve Yöntemleri konulu bir seminer düzenlendi. Seminere ilimizde bulunan ve sınavla öğrenci alan Fen ve Anadolu liselerinden öğretmen ve öğrenciler de katıldı.

Sayın Dr. Özen Yıldırım'a seminerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ve ilimizde okulumuzun koordinatörlüğünde yürütülen Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi kapsamında okulumuzda, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Mühendisi Zehra Özden Arabacı'nın konuşmacı olarak katıldığı Atık Yönetimi konulu bir seminer düzenlendi. Seminere Liselerde Bilim Uygulamaları projesine katılan ilimizdeki okulların öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Sayın Zehra Özden Arabacıoğlu'na seminerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ve okulumuz koordinatörlüğünde yürütülen,Liselerde Bilim Uygulamaları Projesinin açılış ve bilgilendirme toplantısı okulumuzda yapılan açılış töreni ile yapıldı.

Açılışa İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr.Emre Çalışkan, Erbakır A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, ilimizde projeye kapsamında yer alan Fen ve Anadolu Lisesinden öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr.Emre Çalışkan ve  Erbakır A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, projenin hayırlı olması dileğinde bulunarak okullarımıza başarılar dilediler

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 53.000 vatandaşımızın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünde, vefat eden vatandaşlarımızı okulumuzda saygı duruşu yaparak andık.

Ock

25-28 Ocak 2024 tarihlerinde Alanya'da düzenlenen Türkiye O-Day’s ve 3.kademe oryantiring yarışında öğrencimiz Asilcan Yaman (18 yaş katagorisinde) orta mesafede Türkiye 1.si, kısa mesafede Türkiye 2.si, öğrencimiz Mehmet Ertuğrul Şen ise kısa mesafede Türkiye 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve onları hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet Ulutaş'ı kutluyoruz.

Ock

Okulumuz tarafından düzenlenen ve değişik okullardan 250 öğrencinin katıldığı MUNER'24 Konferansı bugün yapılan açılış töreniyle başladı. Üç gün boyunca devam edecek konferansa katılan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.