Haz

11. sınıf öğrencilerimize yönelik Ankara üniversite tanıtımı ve kültür gezisi düzenledik. Gezide ODTÜ, Bilkent Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ve TOBB Üniversiteleri ziyaret edildi. Gezide öğrencilerimiz Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i de ziyaret ettiler. Üniversite gezilerinde bu üniversitelerde öğrenim görenmezunlarımız da öğrencilerimize eşlik ederek okulları hakkında bilgi verdiler. Geziyi düzenleyen Coğrafya Öğretmenimiz Birol Altunay'a ve öğrencilerimize refakat eden öğretmenlerimiz Pakize Metin ve Nilgün Sandıkçı'ya teşekkür ediyoruz.

Haz

19-21 Nisan 2024 tarihlerinde Çorum'da düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonasında öğrencimiz Asilcan Yaman 18 yaş gençler B kategorilerinde kısa ve orta mesafelerde Türkiye 1. si, uzun mesafede ise Türkiye 2 si olmuştur. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Okulumuza yaptığı katkılardan dolayı Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Tan'a, Okul Aile Birliği Başkanımız Dr. Semih Mun ve Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı tarafından bir teşekkür plaketi verildi. Sayın İbrahim Tan'a okulumuza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

Türkiye Zeka Vakfı'nın düzenlemiş olduğu Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası'nda İl Finallerini geçip Bölge Finalleri Sınavına katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin tamamı Bölge Finalleri Sınavında da başarılı olarak, Ankara'da yapılacak olan Türkiye Finalleri Sınavına katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Mustafa Akbulut'u kutluyoruz. Türkiye FinalleriSınavına katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz: 9. Sınıflar Zeynep Ece ATİK Ecrin ÇOBAN Oğuz Atan 10. Sınıflar Halit Naci KERTİK Fatma Nisa BAĞCI Türkan DEMİREL 11. Sınıflar Okan ÇON Ali Çağan ARMAĞAN Ali Enis Dinç 12. Sınıflar Arda Uras TİRELİOĞLU Aybüke SAYGIN

Haz

Oryantiring takımımız Karaman’da düzenlenen bölge elemelerine bölge ikincisi olma başarısını göstererek Yozgat'ta düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet Ulutaş'ı kutluyor, Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Haz

Erbakır Fen Lisesi Tiyatro Kulübü olarak 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için hazırlamış olduğumuz İngiliz oyun yazarı William Shakespeare’a ait Bir Yaz Gecesi Rüyası adlı oyunu öğrencilerimizle birlikte sergiledik. Oyunda emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Liselerde Bilim Uygulamaları Atık Yönetimi Projesi kapsaminda okulumuzda Atık Kağıttan Origami Yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan eserler okulumuzda sergilendi. Yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Yarışmada Mehmet Sevtekin birinci olurken Aylin İlçi ikinci, Zeynep Uzun ise üçüncü oldu. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Haz

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında derece yaparak kış okuluna ve TÜBİTAK Olimpiyat Milli Takımı seçme sınavına katılmaya hak kazanan beş öğrencimiz (Aybüke Saygın, Efe Demir, İclal Perişan, Mehmet Selim Sağnak ve Sude Tuncer)hayırseverimiz Erbakır A.Ş. tarafından da ödüllendirildi. Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Emre Çalışkan, Erbakır A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı MüjdatKeçeci, Başkan Vekilleri Vedat Erikoğlu ve Sedat Erikoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Taşkın Osman Yıldız, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Emre Çalışkan ve Erbakır A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Müjdat Keçeci yaptıkları konuşmalarda öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutladılar. Ardından öğrencilerimiz Erbakır A.Ş. tarafından ödüllendirildi.

Haz

Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Sondan Durukanoğlu Feyiz bugün okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir söyleşi yaptı. Sayın rektörümüze ziyaretinden ve yaptığı söyleşiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen okçuluk müsabakasında öğrencimiz Zehra Çalışkan il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi kutluyoruz.

Haz

T3 Vakfı Denizli İl Sorumlusu Emre Verim, Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü Teknoloji Şube Müdürü Mehmet Emin Altunbaş, Teknoloji Şube Müdürlüğü Personelleri Doğan Yağcıoğlu ve Şafak Eğerci tarafından öğrencilerimize Dene-Yap Atölyeleri ile ilgili bir bilgilendirme semineri verildi.

Haz

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen tüfek atıcılığı turnuvasında öğrencilerimizden Sinem Demirkaya ferdi dalda il birincisi, Ceylin Beray Turkat ise il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet Ulutaş'ı kutluyoruz.

Haz

Ramazan ayı dolayısıyla okulumuzda pansiyon öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla iftar yemeği verildi. İftar yemeğine Merkezefendi Kaymakamımız sayın Abdullah Demir ve eşi de katıldı. Yemek sonrası Kaymakamımız sayın Abdullah Demir, öğrencilerimiz ile sohbet etti. İftar yemeğine katkıda bulunan ve katılan herkese teşekkür ediyoruz.

Haz

Türkiye Zeka Vakfının düzenlemiş olduğu Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası İl Finalleri yarışmasında 10 öğrencimiz elemeyi geçerek bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Mustafa Akbulut'u kutluyoruz. Bölge finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz: 9. Sınıflar Zeynep Ece ATİK Ecrin ÇOBAN Oğuz Atan 10. Sınıflar Halit Naci KERTİK Fatma Nisa BAĞCI Türkan DEMİREL 11. Sınıflar Okan ÇON Ali Çağan ARMAĞAN Ali Enis Dinç 12. Sınıflar Arda Uras TİRELİOĞLU Aybüke SAYGIN

Haz

Okulumuz 9/D ve 9/C öğrencileri tarafından Matematik Öğretmenimiz Mehmet Ali Topçu'nun danışmanlığında 9. Sınıflar arası 14 Mart Pi günü yarışması yapıldı. Kazanan ve yarışan bütün takımları tebrik ediyoruz.