Ara

Maker Education KA229 Erasmus + stratejik okul ortaklıkları projesi kapsamında Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı, İngilizce Öğretmenimiz ve proje koordinatörü Güneş Acar, öğrencilerimiz Sultan Sena Uçaroğlu, Evren Alp Elbaşı, Tuğba Kaptan ve Güray Kıncı'dan oluşan ekibimiz Portekiz'e gitti Portekiz de Ourém Vocational School da 3D modelleme ve yazıcı atölye çalışmaları ile başlayan çalışmalarda ekibimize başarılar diliyoruz.

Ara

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasında Eren Esat Tosun, Yağız Oygur, Boran Ersin Fidan, Zeki Emirhan Ertuğrul ve Erkam Tuğ'dan oluşan takımımız 34 takım içinden turnuvayı il dördüncüsü olarak tamamlamıştır. Öğrencilerimizi ve onları hazırlayan Beden Eğitimi öğretmenimiz Ayfer Alptekin'i kutluyoruz.

Ara

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Masa Tensi Turnuvasında mücadele eden takımımız elde ettiği beş galibiyetle final grubuna yükselmiştir. Takımımızı kutluyor, final grubunda başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencilerine yönelik olarak Pamukkale Üniversitesi Matematik Bölümü Başkanı Prof.Dr. Mustafa Aşçı tarafından Matematik Gizemli Sayılar ve Kriptoloji konulu seminer verildi. Prof.Dr. Sayın Mustafa Aşçı hocamıza teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul Aile Birliğimiz öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Okul Aile Birliğimizin Başkanı İbrahim Ök'e ve değerli üyelerine bu güzel kutlamadan dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda Spor Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı tarafından verildi. 82 öğrencimizin katıldığı turnuvada kızlar kategorisinde 1. Zeynep Yakıt, 2. Fatmanaz Coşkun, 3. Bengisu Ceylan ve 4. Dilara Kabak, Erkekler kategorisinde ise 1. Boran Ersin Fidan, 2. Eren Esad Tosun, 3. Erinç Elbir ve 4. İsmail Alparslan Alnıak olmuştur. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 83 yılında okulumuz tarafından hazırlanan il anma töreni ile anıldı.

Nihat Zeybekçi Kongre Merkezi Mehmet Gazi Salonunda düzenlenen anma programımıza Denizli Valisi Sayın Ali Fuat Atik ve il protokolü ile öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tarih Öğretmenimiz Korkmaz Aydın yaptı. Ardından öğrencilerimiz tarafından Atatürk'ün hayatından kesitlerin ve sevdiği türkülerin yer aldığı "Atam İzindeyiz" adlı gösteri sunuldu.

Tören 10 Kasım ve Atatürk konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında il çapında dereceye giren öğrencilerin Denizli Valisi Sayın Ali Fuat Atik tarafından ödüllendirilmesi ve okulumuzun hazırladığı Atatürk fotoğrafları sergisinin gezilmesi ile sona erdi.

Kas

Okulumuz Bilişim ve Elektronik Topluluğu üyelerinden Mehmet Salih Beşkavak, Güray Kıncı, Kadir Umut Gülsevin ve Yiğit Yalçın, Habitat Derneği tarafından düzenlenen "Küresel Sağlık" konulu e-hackathonda Türkiye 3.sü olarak 5000TL lik ödül kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerine Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzman Dr. Nazlı Kapubağlı Çetin tarafından Sınav Kaygısını Yönetebilme konulu seminer verildi. Seminer için Dr. Nazlı Kapubağlı Çetin'e teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimiz tarafından hazırlan okul dergimiz Mozaik'in dördüncü sayısı yayında. Dergimizi okumak için bağlantıya tıklayın. https://eflmozaikdergisi.wordpress.com/

Kas

Okulumuzun lavabolarının ve ıslak zeminlerinin tadilatını yaptıran Ata Tekstil (ATATEKS) Genel Müdürü Sayın Musa Eskili ve  Kemal Uğurlu Tekstil in sahibi Sayın Kemal Uğurlu'ya  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman Ekici ve Okul Aile Birliği üyelerimizin katıldığı bir yemekle teşekkür ettik.

Hayırsever iş adamlarımıza ve tadilata destek veren DENBASSAN BASKI BOYA SANAYİ , ASLI TEKSTİL GİYİM SANAYİ GÖKHAN TEKSTİL ve RATEKS BASKI BOYA SANAYİ şirketlerine okulumuza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Okul bahçemize Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak asfalt kaplaması yapıldı. Asfalt kaplamasının yapılmasındaki desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a çok teşekkür ederiz.

Kas

Rehberlik servisimizin öncülüğünde öğrencilerimize yönelik olarak 22-23 Kasım 2021 tarihlerinde Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzman Dr. Nazlı Kapubağlı Çetin tarafından "Sınav Kaygısını Yönetebilme" 25 Kasım 2021 Perşembe günü ise PAÜ Matematik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mustafa AŞCI tarafından "Matematik,Gizemli Sayılar ve Kriptoloji" konulu seminerler düzenlenecektir.

Kas

Milli Mücadelemizin Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 83.yılında da saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Denizli Valiliği önünde düzenlenen il kutlama programı geçit törenine katıldık. Törende ayrıca 11.sınıf öğrencimiz Dilay Cankorur Cumhuriyet şiirini okudu.