Ara

Sınıflar arası geleneksel voleybol turnuvası bugün 10-B ve 9-C sınıfları arasında yapılan açılış maçı ile başladı. Turnuvanın açılış vuruşunu Müdür Yardımcımız Ümmühan Oymak yaptı. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyoruz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okulumuzda görev yapan öğretmenlere yönelik Akıl ve Zeka Oyunları Kursu bugün başladı. Akıl ve Zeka Oyunları il formatörü Osman Serttaş tarafından verilen kurs 5 gün devam edecek. Kursa katılan öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Ara

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Sohbetleri programı kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya bugün okulumuzda düzenlenen söyleşide öğrencilerimizle bir araya geldiler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan, belediye olarak gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri içinelimizden geleni yapıyoruz çünkü siz bizim geleceğimizsiniz, gözbebeğimizsiniz. Sizlere katkı sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz dedi. Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı, Sayın Osman Zolan'a okulumuza yaptığı katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi verdi. Ardından eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya "Öğrenmeyi Öğrenmek" konulu keyifli bir söyleşi yaptı. Bu güzel söyleşi için Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Sayın Hüdaverdi Otaklı'ya ve Sayın Alişan Kapaklıkaya'ya çok teşekkür ediyoruz.

Ara

11.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak İstanbul üniversite tanıtım ve kültür gezisi yaptık. Gezide Boğaziçi, Koç, İTÜ, Sabancı, Yeditepe ve Acıbadem Üniversiteleri ziyaret edilerek bu okullar hakkında yapılan tanıtımlar dinlendi. Üniversite tanıtımlarında bu okullarda öğrenim gören sevgili mezunlarımız da yer aldılar. Üniversite tanıtımlarının ardından İstanbul'un değişik tarihi mekanları da gezildi. Geziyi düzenleyen CoğrafyaÖğretmenimiz Birol Altunay'a teşekkür ediyoruz.

Ara

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen liseler arası basketbol turnuvasında takımımız ilk maçında karşılaştığı rakibini 67-57 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.
Basketbol takımımızı kutluyor, turnuvada başarılar diliyoruz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Gününde Okul Aile Birliğimiz öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutladı. Okul Aile Birliği Başkanı Dr. İbrahim Ök ve Okul Aile Birliği üyesi Perrin Lenger öğretmenlerimize hediyelerini vererek öğretmenler gününü kutladılar. Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz.

Ara

Denizli Verem Sağlık Dispanseri tarafından okulumuzda öğrencilerimize yönelik Verem bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminerde Uzman Doktor Güliz Aydemir Acar ve Hemşire Zerrin Karaçam tarafından Verem hastalığı konusunda bilgi verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 84. yılında okulumuzda düzenlenen bir törenle anıldı. Anma programında görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, büyük Atatürk'ü özlemle ve minnetle anıyoruz.

Kas

Sınıflar arası halı saha turnuvası oynayan final maçıyla sona erdi. Turnuvanın şampiyonu 11-B olurken, ikinci 12 Karma Takımı, üçüncü 10-B ve dördüncü 10-C oldu. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Denizli Sivil Yaşam Derneği tarafından pazar günü düzenlenen liseler arası oryantiring yarışmasında kızlar kategorisinde öğrencimiz Tuba Arıcı il birincisi oldu. Erkekler kategorisinde ise öğrencilerimizden Asilcan Yaman il birincisi, Mehmet Ertuğrul Şen ise il ikincisi oldu. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet Ulutaş'ı kutluyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıldönümünü okulumuzda düzenlenen bir törenle kutladık. #Yaşasın Cumhuriyet #İlelebet Cumhuriyet

Kas

Teknofest yarışmaları hakkında öğrencilerimize T3 Vakfı (Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı) ve Denizli Deneyap il sorumlusu Elif Delikanlı tarafından Teknofest semineri verildi. Sayın Elif Delikanlı'ya seminer için teşekkür ediyoruz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı ile Prof.Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı arasında imzalanan protokol kapsamında okulumuzda Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş tarafından "İslam Kültür Dünyasının Bilimler Tarihindeki Yeri" konulu bir konferans verildi. Konferansa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Temel, okulumuz öğrencileri ile İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri katıldı. Rektör Prof.Dr. Ekrem Savaş hocamıza verdiği konferans için teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzun hazırladığı üç adet tasarım belgesi Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından 2022/6478 - 2022/6482 ve 2022/6633 numaralarıyla tescillenmiştir. Tasarım belgelerini hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ekm

12.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak İstanbul üniversite tanıtım ve kültür gezisi yaptık. Gezide Boğaziçi, Koç, İTÜ, Sabancı, Özyeğin ve Acıbadem Üniversiteleri ile Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri ziyaret edilerek bu okullar hakkında yapılan tanıtımlar dinlendi. Üniversite tanıtımlarında bu okullarda öğrenim gören sevgili mezunlarımız da yer aldılar. Üniversite tanıtımlarının ardından İstanbul'un değişik tarihi mekanları da gezildi. Geziyi düzenleyen Coğrafya Öğretmenimiz Birol Altunay'a teşekkür ediyoruz.