YKS'DE DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

2022 YKS'de derece yapan öğrencilerimiz Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ankara gezisi ile ödüllendirildi. Türkiye çapında iki grup halinde 55 okulun davet edildiği gezide ilimizi ve okulumuzu AYT Türkiye 5.si Tahir Hayta ve TYT Türkiye 34. sü Enes Akçakoca temsil etti. Ankara'da bulunan Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayi (TUSAŞ) gezisiyle başlayan programda öğrencilerimiz Milli Muharebe uçağı HÜRJET, ATAK helikopteri ve İnsansız Hava Aracı ANKA'nın üretim aşamalarını yerinde görme imkanı yakaladı. Ardından Kurtuluş Savaşı Müzesi ve Cumhuriyet Müzesinin gezilmesiyle devam eden program, dereceye giren öğrencilerin Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce ödüllendirilmesi ile sona erdi. Ankara gezisinde öğrencilerimizle yakından ilgilenen Ortaöğretim Genel Müdürlüğü yetkilileri Meltem Elmacı, Tolga Köleoğlu ve Yaman Durmuşoğlu'na teşekkür ediyoruz.

29-07-202229-07-202229-07-2022

Yayın: 29.07.2022 - Güncelleme: 29.07.2022 12:17 - Görüntülenme: 1387