9.SINIF İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVI DUYURUSU

*İngilizce seviye belirleme sınavı 1-2-3 Eylül tarihlerinde yapılacaktır.

*Sınava girecek öğrencilerin grupları ve sınav saatleri ekte verilmiştir.

*Her öğrenci kendi grubunda sınava girmek zorundadır. Kendi Grubunda sınava girmeyen öğrenciler başka grupta sınava alınmayacaktır.

*Her öğrenci kendi kulaklığını getirmekle yükümlüdür. Getirilen kulaklıkların bilgisayarda kullanıma uygun olması gerekmektedir. Kulaklıkla ilgili doğacak sıkıntılardan okul idaresi ve öğretmenler sorumlu değildir.

*Sınava girmeyen öğrenciler en düşük seviyeden başlayacaktır.

*Her öğrencinin 1 kez sınava girme hakkı vardır.

*Covid-19 salgını tedbirlerine uygun olarak binaya girişlerde ateş ölçümü yapılıp dezenfekte kullanılarak maskeli bir şekilde sınava alınacaktır. Öğrenci velileri okul binası içine alınmayacaktır.

*Sınav soruları çevrimiçi olup Oxford University Press'ten satın alınacaktır.Sınav ücreti :.... TL olup öğrenciye aittir.

* Sınav ücreti, sınav günü , sınava girmeden önce ödenecektir.

* 1-2-3 EYLÜL TARİHLERİNDE YABANCI DİL DÜZEY BELİRLEME SINAVINA GİRECEK OLAN 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN AKTİF BİR           E-POSTA ADRESİNİN OLMASI GEREKMEKTEDİR. BU NEDENLE              E-POSTASI OLMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN BİRER E-POSTA ADRESİ ALMALARI GEREKMEKTEDİR.

Sınav giriş tarihini ve saatini öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/20/01/326677/dosyalar/2021_08/20104351_9._sYnYflar_Yngilizce_SYnavY_2021.pdf

Yayın: 20.08.2021 - Güncelleme: 20.08.2021 10:45 - Görüntülenme: 1196