Ara

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında bugün üç okulumuzu misafir ettik. Buldan Özer Vural Ortaokulu, Tavas Çağırgan Ortaokulu ve Esentepe Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

Liseler arası Basketbol turnuvasında okul takımımız bugün karşılaştığı Bahçeşehir Koleji´ni mağlup ederek il üçüncüsü oldu. Öğrencilerimizi, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ayfer Alptekin´i ve takım koçumuz Orçun Yiğit´i kutluyoruz.

Ara

10.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak İstanbul´a üniversite tanıtım ve kültür gezisi düzenledik. Gezide Sabancı Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi ziyaret edilerek okullar hakkında bilgi alındı. Öğrencilerimiz üniversite tanıtımının yannda İstanbul´un tarihi ve kültürel yerlerini de görme imkanı buldu. Gezide ayrıca bu üniversitelerde öğrenim gören mezunlarımızla da bir araya gelme imkanı bulduk. Geziyi düzenleyen Coğrafya Öğretmenimiz Birol Altunay´a teşekkür ediyoruz.

Ara

Nobel Günü nedeniyle Bilkent Üniversitesi tarafından düzenlenen Yaratıcılık Kültürünün Geliştirilmesi ve Nobel Günü Sempozyumuna Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı başkanlığında 9 kişilik öğretmen ve öğrenci ekibimizle katıldık.
Sempozyum sırasında Bilkent Üniversitesi´nde öğrenim gören mezunlarımızla da bir araya gelme imkanı bulduk.
Okulumuzu etkinliğe davet eden Bilkent Üniversitesi´ne teşekkür ediyoruz.

Ara

Geçen yıl 11 Aralık günü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden öğrencimiz Rümeysa Peynirci için sınıf arkadaşları bir anma köşesi oluşturdular. Aramızdan zamansız ayrılışının birinci yıldönümünde Rümeysamızı tekrar rahmetle anıyoruz.

Ara

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında bugün Acıpayam Darıveren Ortaokulu ve Burdur Gölhisar Merkez Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

Liseler arası Voleybol turnuvasında mücadele eden kız voleybol takımımız bugünkü maçında Final Temel Lisesi takımını 3-0 mağlup ederek yarı final grubuna yükseldi. Takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ayfer Alptekin´i kutluyoruz.

Ara

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında bugün beş okulumuzu misafir ettik. Öğrencilere okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Liseler arası basketbol turnuvasında yarı final gruplarında mücadele eden basketbol takımımız gruptaki ikinci maçında Denizli Lisesi´ni 75-63 yenerek dörtlü final grubuna katılmayı garantiledi. Takımımızı kutluyor, final maçlarında başarılar diliyoruz.

Kas

Liseler arası masa tenisi turnuvasında okul takımımız il üçüncüsü oldu. Ayberk Helvacılar, Yusuf Cihan Manav, Serdar Can ve Veli Yasin Yörük´ten oluşan takımımızı tebrik ediyoruz.

Kas

Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle okulumuzda Merkezefendi Müftüsü Talat Özmen tarafından öğrencilerimize yönelik bir konferans verildi. Sayın müftümüze teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı ve zümre başkanı öğretmenlerimiz bugün İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mahmut Oğuz´a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette okulumuzdaki eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında sayın müdürümüzle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

Kas

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası basketbol turnuvasında bugün ilk maçına çıkan takımımız Özel Bahçeşehir Kolejini 71-62 mağlup ederek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı.
Takımımızı kutluyor, turnuvada başarılar diliyoruz.

Kas

Sabancı Üniversitesi 12.sınıf öğrencilerimize yönelik bir tanıtım etkinliği yaptı. Tanıtım toplantısında okulumuz 2016 mezunu ve şu anda aynı üniversitede Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Eda Yardım, üniversite ve burs olanakları hakkında bilgi verdi. Sabancı Üniversitesine ve sevgili Eda Yardım´a teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında Serinhisar Atatürk Ortaokulu ve Acıpayam İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.