Kas

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası basketbol turnuvasında bugün ilk maçına çıkan takımımız Özel Bahçeşehir Kolejini 71-62 mağlup ederek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı.
Takımımızı kutluyor, turnuvada başarılar diliyoruz.

Kas

Sabancı Üniversitesi 12.sınıf öğrencilerimize yönelik bir tanıtım etkinliği yaptı. Tanıtım toplantısında okulumuz 2016 mezunu ve şu anda aynı üniversitede Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Eda Yardım, üniversite ve burs olanakları hakkında bilgi verdi. Sabancı Üniversitesine ve sevgili Eda Yardım´a teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında Serinhisar Atatürk Ortaokulu ve Acıpayam İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin banisi , ilk Cumhurbaşkanımız , ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ü , aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde okulumuzda düzenlediğimiz programla andık.
Anma programı saat 09.05´te iki dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Programın açış konuşmasını Müdür Yardımcımız Sibel Savçı yaptı. Tarih Öğretmenimiz Korkmaz Aydın´ın günün önemini belirten konuşması ve sinevizyon gösterisi ile devam eden program 10-B sınıfının orotoryo sunumu , Atatürk´ün sevdiği şarkı ve türkülerden oluşan programla sona erdi.
Bu vesileyle Mustafa Kemal ATATÜRK´ü , aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde bir kez daha saygıyla , özlemle ve rahmetle anıyoruz.

Büyük Atatürk , Erbakır Fen Lisesi olarak ilkelerinin her daim bekçisiyiz. Huzur içinde uyu.

Kas

Okulumuz 10. sınıf öğrencisi ve aynı zamanda Türkiye Genç Matematik Olimpiyat Takımı yarışmacısı olan Mehmet KOCA,İran´da düzenlenen "In The Fifth Iranian Geoetry Olympiad" yarışmasına katılarak mansiyon ödülü almaya hak kazanmıştır.
Başarısından dolayı öğrencimizi ve danışman öğretmeni Refika DUYAR´ı kutluyoruz.

Kas

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında bugün iki okulumuzu misafir ettik. Göveçlik Ayşe Mürüvvet Başer İmam-Hatip Ortaokulu ve Bozkurt Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz ve Rehber öğretmenimiz Gonca Akdaş Şentürk tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

23 Ekim günü yapılan seçimi kazanarak Okul Öğrenci Meclis Başkanı olarak seçilen Melih Özcan bugün mazbatasını Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı´dan alarak görevine resmen başladı.

Kas

Spor Kulübümüz tarafından düzenlenen geleneksel halı saha futbol turnuvası bugün yapılan final maçlarıyla sona erdi. Turnuvada 12-C sınıfı şampiyon olurken 10-A sınıfı ikinci, 10-B sınıfı üçüncü, yurt takımı ise dördüncü oldu. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı kutluyoruz. Ayrıca turnuvayı düzenleyen Spor Kulübümüze maçlarımızı büyük bir başarıyla yöneten futbol hakemi Alim Kalkan´a teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında bugün dört okulumuzu misafir ettik. Sarayköy Atatürk Ortaokulu, Güzelköy Ortaokulu, Dr. Necdet Durmuş Ortaokulu ve Ferhatlar Koleji 8. sınıf öğrencilerine okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz ve Rehber öğretmenimiz Gonca Akdaş Şentürk tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

11.Sınıf Öğrencilerimizi Merkezefendi Belediyesinin düzenlediği İstanbul Kültür Gezisine katıldılar. Öğrencilerimizi Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı uğurladılar. Geziye katılan öğretmen ve öğrencilerimiz keyifli bir gezi yaptılar. Organizasyondan dolayı Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladık.

Ekm

İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen HONEYMUN Konferansına 6 öğrenci ile katıldık. Öğrencilerimizden Pelin Çoban: UNODC-GHANA , Zülal Emiroğlu: DİSEC- POLAND ,  İlke Bilge Yevgi : SPECPOL-SWEDEN , Onur Tanınmış : NATO-ALBANIA , Başar Zeybek: WHO-FINLAND,Taha Tuğrul Kılıç : CAMI PASHA-MP OF AYDIN olmak üzere 6 komitede görev aldılar.

Konferans sonucunda öğrencilerimizden Başar Zeybek “Outstanding Delegate” ödülü,Pelin Çoban ise “Honourable Mension” ödülü aldılar .

Öğrencilerimizi ve danışmanları İngilizce Öğretmenimiz Aysun KABAN’ı kutluyoruz.

Ekm

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında Merkez Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Akdeniz Üniversitesi, Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesi´nin işbirliğiyle düzenlenen Ulusal Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumuna katılarak bildirimizi sunduk. Öğrencimiz İsmail Yaşar Kökçüler tarafından sunulan bildirinin ardından öğrencimize ve danışman öğretmeni Korkmaz Aydın´a katılım belgesi Prof.Dr. Fahrettin Tızlak tarafından verildi.

Ekm

Okulumuz Bilişim ve Elektronik Topluluğu öğrencileri; gelecekte katılmayı hedefledikleri, Savunma Sanayi temalı yarışmalara yönelik olarak ilk elden bilgi almak amacıyla Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nı ve İl Jandarma Komutanı Albay Metin DÜZ’ü ziyaret ettiler.
Ordumuzun ihtiyaçları ve gelecekteki planları doğrultusunda nokta atışı projeler geliştirebilmek amacıyla İl Jandarma Komutanlığı personeli ile birebir diyalog kuran öğrencilerimiz, yönelttikleri sorulara doyurucu cevaplar aldıkları ve yeni fikirler edindikleri için çok mutlulardı.
Bilişim ve Elektronik Topluluğu üyesi öğrencilerimizi ağırladıkları için İl Jandarma Komutanımız Albay Metin DÜZ´e ve Komutanlık personeline teşekkürlerimizi sunarız.