Ock

Kariyer günleri kapsamında bugün 2018 mezunumuz, Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi Alperen Güller 11.ve 12.sınıf öğrencilerimizle bir araya gelerek Yıldız Teknik Üniversitesi ve Endüstri Mühendisliği hakkında bir söyleşi yaptı. Sevgili Alperen´e teşekkür ediyor, eğitim hayatında başarılar diliyoruz.

Ock

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında bugün Hayırseverler Ortaokulu ve Sarayköy Gazi Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

Bu yıl ilk kez katıldığımız açık tenis turnuvasında mücadele eden tenis takımımız, bugün yapılan final maçları sonunda il ikinciliğini kazanarak, ilimizi turnuva birincisi olan kardeş okulumuz Aydem Fen Lisesi ile birlikte bölge elemelerinde temsil etmeye hak kazandı. Orhan İmançlı, Burak Gök, Ahmet Eren Aykutlu, Berk Arslan ve Can Demirtaş´tan oluşan takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Ayfer Alptekin ile Mehmet Ulutaş´ ı kutluyoruz.

Ock

Okulumuz 2017 mezunu olan ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde 2. sınıf öğrencisi olan Emre Kurşunoğlu 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizle Nasıl Başardım konulu söyleşide bir araya geldi. Emre Kurşunoğlu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında da öğrencilerimize bilgi verdi. Sevgili Emre´ye teşekkür ediyor, eğitim hayatında başarılar diliyoruz.

Ock

Kısa adı İYTE olan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğretim üyeleri Prof.Dr. Mustafa Muhammed Demir ve Doç. Dr. İzzet Özdemir bugün okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize İYTE hakkında bilgi verdiler. Değerli hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Ock

Denizli Valisi Sayın Hasan Karahan bugün okulumuzu ziyaret ederek Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı´dan okulumuzdaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sayın valimize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Okul Aile Birliğimiz tarafından bugün öğle yemeğinden sonra öğrencilerimize kestane ikramı yapıldı. Okul Aile Birliğimize ve Okul idaremize teşekkür ediyoruz.

Ock

Birinci Dünya Savaşı sırasında Kafkas Cephesinde, 1914 yılında Ruslarla savaşırken donarak şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi anmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sarıkamış yürüyüşüne katıldık. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Ock

MEB.ARGE Kalite İzleme Daire Başkanı sayın Mehmet Baki Öztürk okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yönelik iki konferans verdi.İlk önce öğrencilerimiz ile bir araya gelen sayın Öztürk, ´Hayata Dair Fatkındalık Motivasyon´ konulu konferans verdi. Ardından Erbakır Fen Lisesi, Aydem Fen Lisesi ve İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi´nin öğretmen ve idarecilerine yönelik ´Eğitimde 20 Temel İlke´ konulu konferans verdi. Konferans sonunda günün anısına sayın Mehmet Baki Öztürk´e Okul Müdürümüz sayın Seda Hilal Nişancı tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. Konferanslara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü sayın Ramazan Yılmaz da katıldı. Daire Başkanı sayın Mehmet Baki Öztürk´e ve Şube Müdürü sayın Ramazan Yılmaz´a bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Okullar arası açık tenis turnuvasında mücadele eden tenis takımımız grup birincisi olarak dörtlü final grubuna yükseldi. Takımımızı kutluyor final maçlarında başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz 2006 mezunu, Mustafa Edip Gedizlioğlu ve 2008 mezunu Emeç Erçelik kariyer günleri kapsamında bugün öğrencilerimiz ile bir araya geldiler. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan ve halen Londra´da finans sektöründe çalışan Mustafa Edip Gedizlioğlu ve İTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunu olan ve şu an Münih Teknik Üniversitesinde doktora öğrencisi olan Emeç Erçelik öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.
Sevgili Edip Gedizlioğlu´ na ve Emeç Erçelik´e teşekkür ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut Oğuz bugün okulumuzu ziyaret ederek Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı´dan okulumuzdaki eğitim öğretim, sosyal, bilimsel ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi aldı. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Liseler arası Voleybol turnuvasında mücadele eden kız voleybol takımımız yarı final grubunun ilk maçında Özel Üstek Kolejini 3-0 mağlup ederek final grubuna katılma yolunda önemli bir galibiyet aldı. Takımımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

9. sınıflarımızın veli toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında Servergazi İmam Hatip Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.