Nis

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında bugün Beyağaç İmam Hatip Ortaokulu ve Fethiye Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Okulumuzda Fizik Öğretmenimiz Barış Yılmaz ve eşi Rukiye Yılmaz tarafından öğrencilerimiz için lokma hayrı yapıldı. Öğretmenimize ve değerli eşine teşekkür ediyor, hayırlarının kabul olmasını diliyoruz.

Nis

Bu yıl ilk kez katıldığımız step aerobik yarışmalarında il üçüncüsü olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan step aerobik takımımız Manisa´daki yapılan Türkiye şampiyonasında Türkiye 10.su olmuştur. Takımımızı ve takımımızı hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ayfer Alptekin´i kutluyoruz.

Mrt

Okulumuz tarihinde ilk kez ulusal bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. Türkiye´de ve Avrupa´da bir ilk olarak lise öğrencileri düzeyinde ulusal Hackathon Olimpiyatı yapma projemiz Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından kabul edildi. Hackathon Olimpiyatı 19-21 Nisan 2019 tarihinde okulumuzda yapılacak.
Okulumuz Bilişim ve Elektronik Topluluğu öğrencileri tarafından organize edilen Hackathon Olimpiyatı ile ilgili olarak bilgi almak , olimpiyat programını incelemek ve başvuru yapmak için http://ulusalhackathon.com sitesini inceleyebilirsiniz.
Ulusal Hackathon Olimpiyatı düzenlememizde destek olan başta İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında bugün Özel Pev Koleji Ortaokulu ve Özel Final Akademi Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Geleneksel sınıflar arası voleybol turnuvası bugün yapılan final maçıyla sona erdi.14 takımın mücadele ettiği turnuvada 12-C sınıfı şampiyon olurken 10-C sınıfı ikinci, 10-B sınıfı üçüncü ve 11-B sınıfı da dördüncü oldu. Dereceye giren takımlarımızı ve turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Mrt

İstek Okulları tarafından İstanbul Yeditepe Üniversitesinde düzenlenen Ulusal Zeka Oyunlarına Okul Müdürümüz Seda Hilal Nişancı nezaretinde, öğrencilerimiz Ümmü Çağla Aydın ve Elif Sude Yağcı ile katıldık. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında Uşak Eşme Güllü Ortaokulu ve Çardak Merkez Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle Denizli Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı olarak faaliyet gösteren Down Kafeyi 9/C sınıfımızla ziyaret ederek +1 daha güzel ve özel kardeşlerimizle birlikte olduk. Ziyarette bizimle yakından ilgilenen kafe çalışanlarına ve kafe sorumlusu Gülşen Hanıma teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma günü etkinlikleri kapsamında Tarih Öğretmenimiz Korkmaz Aydın nezaretinde 10.sınıf öğrencilerimiz ile Denizli şehitliğini ziyaret ederek şehitlerimiz için dua ettik. Öğrencilerimiz şehitlerimizin kabrine çiçek bıraktılar. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Mrt

11. ve 12. sınıf öğrencilerimizle, Rehber Öğretmenimiz Gonca Akdaş Şentürk nezaretinde, EDUCATURK tarafından Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen üniversite tanıtım etkinliğine katıldık.

Mrt

Çanakkale Zaferi´nin 104. Yıldönümü ve Şehitlerimizi Anma günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz tarafından müzik dinletisi yapıldı. Öğrencilerimize ve Müzik Öğretmenimiz Şeniz Doğan´a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında Gölhisar Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere okul tanıtım kulübü öğrencilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Özel Ege Lisesi Ulusal Matematik Olimpiyatı ile Medipol Üniversitesi Matematik Olimpiyatında dereceye giren öğrencilerimiz için ödül töreni düzenlendi. Özel Ege Lisesi Matematik Olimpiyatında Mehmet Koca, Muhammet Can Kılıç ve Alperen Gündoğan´dan oluşan takımımız Türkiye 3.sü , öğrencimiz Mehmet Koca Türkiye 2. si olmuştur. Medipol Üniversitesi olimpiyatında Mehmet Koca Jüri özel ödülü almıştır. Öğrencilerimizi ve Matematik öğretmenimiz Mustafa Akbulut´u kutluyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi´nin 104. yıldönümü ve Şehitlerimizi Anma günü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Tarih Öğretmeni Korkmaz Aydın tarafından yapıldı. Ardından Çanakkale Zaferi 10/A sınıfı tarafından hazırlanan gölge tiyatrosu ile canlandırıldı. Gösteriyi hazırlayan 10/A sınıfımızı ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz İzzet Dalgıç´ı kutluyor, aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.