ONE OF US

03-03-2024

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Kasım ayında, Polonya ve Yunanistan’ın kuruculuğunu üstlendiği Portekiz, Hırvatistan, Fransa, Gürcistan, Yunanistan, Romanya ve Lübnan’ın ortaklığını yaptığı “One of Us” projesine okulumuz İngilizce Öğretmeni Burcu Deryan Eker 10. Sınıflardan altı öğrencisiyle katılmıştır. Bu projede öğrencilerin yabancı dil gelişimlerini, bilişim teknoloji kullanımlarını, sosyal ve kültürel gelişimlerini de desteklenmesi amaçlanırken aynı zamanda okuldaki tüm öğrencileri her türlü faaliyet ve etkinliklere dahil olması, bazı kişi ve grupların dışlanmaması hedeflenmiştir.Bu projede bir toplumun veya topluluğun bireylerden oluştuğunu vurgulanmak istenmektedir. Ancak güçlü olabilmek için bu grubun dahil edilmeye izin vermesi ve dışlamayı sınırlaması gerektiği bilinmektedir. Katılımcılar okullarındaki öğrenciler arasında daha yüksek sosyal katılımı artırmanın yollarını bulacaklardır. Katılımcılar kendi bölgelerinde ve okullarında tespit ettikleri dışlanmayı ortadan kaldırmak için harekete geçmeye teşvik edilecektir. 'One of Us”, katılımcıların iyi niyet elçileri olmalarına ve topluluklarına değişim getirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Öğrencilerimiz proje çalışmaları süresince planlarının, eylemlerinin ve kampanyalarının kaydını tutacaklar. Mayıs ayında sonlandırılması planlanan bu projede görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Yayın: 03.03.2024 - Güncelleme: 03.03.2024 12:19 - Görüntülenme: 27