OKULUMUZ İNTERNET GÜVENLİĞİ ETİKETİ(ESAFETY LABEL) ALDI.

Okulumuz ''Esafety Label'' E-Güvenlik Etiketi aldı. Uluslararası geçerliliği olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır Okulumuz, aralarında ülkemizin de bulunduğu Brüksel Merkezli 38 Avrupa Ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu Avrupa Okul Ağı ( Europen Schoolnet) in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, 2024 yılında okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak ve güvenli internet kullanımında farkındalık yaratmak amacıyla uygulamaya konulan ''eSafety Label'' ( Güvenli İnternet Etiketi ) bronz etiketi almaya hak kazanmıştır. Uluslararası geçerliliği olan ve güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan bu etiket ile aynı zamanda Etwinning Okulu olma yolundaki adımlardan bir tanesidir. Emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Burcu Deryan Eker’e teşekkür ederiz.

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 13:04 - Görüntülenme: 60