T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Erbakır Fen Lisesi

It’s My Future & It’s My Job

It’s My Future & It’s My Job

 Okulumuz İngilizce Öğretmeni Burcu DERYAN EKER’in, okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde 11. Sınıf şubelerinden 5 öğrencisiyle Türkiye'den 10 , Romanya’dan 5 , Moldova Cumhuriyetinden 3 ,Yunanistan’dan 3 , Bulgaristan’dan 1 ve Litvanya’dan 1 okul olmak üzere toplam 23 okulun katılımıyla yürütülecek olan eTwinning proje çalışmasına kasım ayı itibariyle katılmıştır. Projenin ismi " IT’S MY FUTURE AND IT’S MY JOB " olup Web 2.0 araçlarını başta olmak üzere teknolojinin sunduğu imkanları öğrenci ve öğretmen iş birliği ile kullanmayı amaçlamaktadır. Öğrencilerin güncel teknolojiyi yakalama, diğer okullardaki akranları ile paylaşımda bulunma ve çalışmalarını dijital ortamda sunma hedeflerimiz arasındadır. Öğrencilerimiz eğlenerek öğrenme, bunu yaparken de sosyal ortamda bilgisini paylaşabilme imkanına sahip olacaktır.

IT’S MY FUTURE AND IT’S MY JOB proje konumuz ile öğrencilere gelecekte seçecekleri meslekler hakkında şimdiden bilgi sahibi olmalarını sağlamayı, meslekler hakkında farkındalık oluşturmayı, kendi iradelerini ön planda tutarak meslek seçimi yapmalarını sağlamayı planlıyoruz. Yapılacak olan etkinliklerle öğrenciler, arkadaşları ile bilgi alış verişinde bulunacaklar.

Proje sonunda ise süreç boyunca ortaya konan ürünler sergilenecek, dijital sergi oluşturulacak ve projede yapılan bütün etkinlikler sergilenecektir.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize proje çalışmasında başarılar diliyoruz...

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 03.05.2023 14:31 - Görüntülenme: 151
  Beğen | 0  kişi beğendi