FUTURE OF THE WORLD

03-03-2024

2022-2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz “No Other World” adlı eTwinning proje çalışmasının devamı niteliğinde olan Türkiye ve Gürçistan’ın kuruculuğunu yaptığı; Portekiz, Hırvatistan ve Yunanistan’ın da yer aldığı “Future of the World” adlı eTwinning projesine okulumuz İngilizce öğretmeni Burcu Deryan Eker, 10-B sınıfından sekiz öğrencisiyle proje ortağı olarak katılmıştır. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Birleşmiş Milletlerin 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ni daha yakından tanımaya, çeşitli etkinlikler organize ederek bilgi paylaşımı yapmaya devam edilecektir. Dünyamızı daha yaşanabilir bir yer kılmak için proje etkinlikleriyleelimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Ekim ayında başlatılan proje etkinliklerinin Mayıs ayında sonlandırılması planlanmıştır.

Yayın: 03.03.2024 - Güncelleme: 03.03.2024 11:21 - Görüntülenme: 34